Caffe Bar PećinaTradicionalni Božićni turir u bilijaru je i ove 2019. godine privukao dosta pažnje u Caffe Baru Pećina. Letele su loptice po bilijarskom stolu oko koga se tražilo mesto više.

Četrnaest vrhunskih igrača oprobalo se ove godine na našem Božićnom turniru.

I ovogodišnji turnir nam je doneo dosta mladih i perspektivnih snaga, kao i oni stariji koji su želeli da se vrate na stari tron, ali dovoljno nepripremljeni nisu mogli da se suprostave mladim nadolazećim snagama tako da su neki od favorita ispali već u prvom krugu.

Dok prošlogodišnji pobednik Slobodan Vasić rinta u dalekoj zemlji Rusiji, ove godine smo u finalu imali dvojicu mladih i perspektivnih bilijar igrača Uroša Smiljanića i Tomislava Smiljanića. Igra u finalu je bila zanimljiva i vrlo izjednačena, ipak na kraju je triunfovao Uroš Smiljanić.

Caffe Bar Pećina je dobila novog šampiona u bilijaru za 2019. godinu mladjanog Uroša Smiljanića Šarca, koji će ponosno nositi titulu najboljeg bilijar igrača do sledeće 2020. godine. Zahvaljujemo se svim takmičarima koji su uzeli učešće na ovogodišnjem turniru.

Svako dobro u 2019. godini želi Vam Caffe Bar Pećina!!!