Caffe Bar Pećina

MILORAD JOSIPOVIĆ JE POBEDNIK TURNIRA U BILIJARU!


Kao i prethodnih godina za Božić, i ove godine je u Diskoteci Pećina održan tradicionalni Božićni turnir u bilijaru. I, to po onoj staroj narodnoj "udario junak na junaka".

Zanimljivi dueli nisu izostali od samog početka turnira tako da su neki od favorita ispali u prvom krugu.

Ovogodišnji turnir nam je doneo i mlade snage u ovoj zanimljivoj igri gde su Tomislav Smiljanić i Slobodan Vasić došli do polufinala, a onda su zaustavljeni od iskusnih igrača Marka Smiljanića i Milorada Josipovića Mašinog koji su ukrstili bilijarske štapove u finalnom meču.

Finale je privuklo dosta pažnje u Pećini, pa su posetioci ovog prestižnog lokala tražili što bolje mesto oko bilijarskog stola kako bi ispratili veliko finale.

Marko Smiljanić je treći put uzastopno u finalu Božićnog turnira, ali nažalost nije ga poslužila ona narodna "treća sreća", jer je poražen od dobro pripremljenog, smirenog, opuštenog i raspoloženog za igru Milorada Josipovića, koji je potpuno zasluženo osvojio ovogodišnji turnir.

Tako smo dobili novog šampiona Milorada Josipovića Mašinog, koji će do sledeće godine nositi titulu najboljeg bilijariste u Diskoteci Pećina.